"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ABD halkı kara harekâtı istemiyor

01 Ekim 2014, Çarşamba
ABD’de kısa süre önce yapılan bir anket, Amerikalıların büyük çoğunluğunun IŞİD’e yönelik ihtimal dahilindeki bir kara operasyonuna sıcak bakmadığını ortaya koydu. Buna göre, her 10 Amerikalıdan 6’sı kara harekâtı istemiyor.
Amerikan halkı askerî müdahale istemiyor
ABD’de kısa süre önce yapılan bir anket, Amerikalıların büyük çoğunluğunun hâlâ IŞİD’e yönelik muhtemel bir kara operasyonuna sıcak bakmadığını ortaya koydu. ORC International araştırma şirketi tarafından yapılan ankete göre her 10 Amerikalıdan 6’sı kara harekâtı istemiyor. “ABD’nin IŞİD’e karşı muharebe harekâtı yapmak üzere kara birlikleri göndermesine olumlu mu yoksa olumsuz mu bakarsınız?” sorusuna, Amerikalıların yüzde 38’i “olumlu bakarım” derken olumsuz bakanların oranı yüzde 60 oldu. Halkın yüzde 59’u ise ABD’nin IŞİD’in zayıflatılması ve yok edilmesi stratejisinin başarılı olacağını düşünüyor. 
Okunma Sayısı: 697
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı