"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

İstanbul itfaiyesinde operasyon

01 Ekim 2014, Çarşamba
İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü,dün sabaha karşı İstanbul itfaiyesine yönelik bir operasyon başlattı. Aralarında denetçilerin de bulunduğu 23 kişi, ‘usulsüz yangın raporu hazırlamak’ iddiasıyla gözaltına alındı.

İstanbul itfaiyesine operasyon

Çalışma ruhsatı almak isteyen alış veriş merkezleri ve iş yerlerine usûlsüz belge düzenledikleri iddia edilen 21 itfaiye görevlisi ile rüşvet verdikleri öne sürülen 2 iş yeri sahibi gözaltına alındı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla harekete geçen İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, olaya karıştıkları öne sürülen 21 itfaiye görevlisi ile rüşvet verdikleri iddia edilen 2 iş yeri sahibini gözaltına aldı. Şüphelilerin usûlsüz yangın raporu hazırlayıp, yangın merdiveni olmayan binalara uygunluk raporu vererek haksız kazanç elde ettikleri iddia ediliyor. 

Okunma Sayısı: 1193
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı