"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Çözüm süreci gerçekten bitti

01 Ekim 2014, Çarşamba
KCK Yürütme Konseyi üyesi Sabri Ok, “açılım süreci”ne ilişkin “Tespitimiz, gerçekten de sürecin bittiği yönündedir” dedi.
Fırat Haber Ajansı’na konuşan Sabri Ok, dün Ankara’ya gelerek Başbakan Ahmet Davutoğlu ile görüşen Irak Kürt Bölgesi lideri Neçirvan Barzani’yi eleştirdi. Barzani için, AKP-IŞİD ilişkisini gizlemeye çalışıyor şeklinde konuşan Ok, “Çözüm Süreci”ne ilişkin de “Tesbitimiz, gerçekten de sürecin bittiği yönündedir” dedi. İki yıldır PKK’nın çatışmasızlık kararı aldığını belirten Ok, “Bizim açımızdan çatışmasızlığı sürdürmenin anlamı kalmamıştır. Artık taraflar kendi uygun gördükleri yollarında ilerlerler” diye konuştu.
Okunma Sayısı: 634
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı