"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Sınıra sevkiyat sürüyor

02 Ekim 2014, Perşembe
IŞİD ile Kürt gruplar arasında çatışmaların devam ettiği Suriye sınırına askerî sevkıyat sürüyor. PYD’nin kontrolünde olan Kobani’de çatışmalar ve koalisyon güçlerinin hava bombardımanı da devam ediyor. Sınıra sevk edilen obüs ve askerî araçların muhtemel tacizler durumunda misilleme yapması bekleniyor.
Sınıra askerî sevkiyat devam ediyor

Tezkere öncesi IŞİD ile Kürt gruplar arasında çatışmaların devam ettiği Suriye sınırına askerî sevkiyat yapıldı. PYD’nin kontrolünde olan Kobani’de çatışmalar devam ediyor. Sınır ötesinde dumanlar yükselirken sınır hattında da güvenlik tedbirleri arttırılıyor. Bakanlar Kurulu’ndan geçtikten sonra Meclis’e gelmesi beklenen tezkere öncesi sınıra askeri sevkiyat yapıldı. Savunma amaçlı sınıra sevk edilen obüs ve askeri araçların olası tacizler durumunda misilleme yapması bekleniyor. 


Okunma Sayısı: 978
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Orduyu Humayun

    2.10.2014 16:18:00

    Bu bölgenin adi Arapça Ayn El Arab’dir.
    Lütfen bu güzel isimleri kullanalim, küfür ehlinin uydurdugu
    isimleri kullanmayilim medyada.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı