"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

24. Dönem 5. Yasama Yılı açıldı

02 Ekim 2014, Perşembe
Meclis’in 24. Dönem 5. Yasama Yılı açıldı. Torba yasa’yı çıkarabilmek için 24 Ağustos tarihine kadar çalışan TBMM Genel Kurulu 10 Eylül tarihine kadar çalışmlarına ara vermişti.
10 Eylül tarihinde yarım kalan Torba Yasa’yı kanunlaştırmak için yeniden toplanan TBMM Genel Kurulu, bu çalışmanın ardından yeniden tatile girmişti. Genel Kurul, TBMM Başkanı Cemil Çiçek’in başkanlığında toplandı. TBMM Başkanı Cemil Çiçek, açılış toplantısında yaptığı konuşmada, “Hava yeteri kadar nemlenmiştir. Yağmur damlaları yerine kan damlalarının döküldüğü, felaket ve cehalet bulutlarının gökyüzünün tümünü kapladığı, kıyametin koptuğu yeryüzünün ortasındayız. O nedenle ki birbirimize daha fazla ihtiyacımız var. Çok şükür ülkemiz; Kafkaslar’da, Ukrayna’da, Ortadoğu’da, dört bir yanımızdaki bu kan ve ateş çemberi içinde huzurlu bir sığınaktır” dedi.
Okunma Sayısı: 569
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı