"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Mescid-i Aksa’da da payınız olsun

02 Ekim 2014, Perşembe
Yüzde 70’i yoksulluk sınırı altında yaşayan Mescid-i Aksa’nın muhafızları Kudüslü Müslümanlar, bu Kurban Bayramında da ilgi bekliyor.
 Mirasımız Derneği geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu Kurban Bayramında da Mescid-i Aksa’nın muhafızlarına, Kudüs ve civarında yaşayan Müslümanlara yardımcı olmanın gayretinde. Hayat şartlarının bilinçli olarak pahalı tutulduğu başta Kudüs olmak üzere civar şehirlerdeki Müslümanların direnme güçleri ekonomik olarak kırılma noktasına geldi. Mirasımız Derneği bu yıl kurban (hisse) bedelini 550 TL olarak belirledi. Mirasımız Derneği Başkanı Muhammed Demirci, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Kudüs ve civarında yoksulluk sınırı altında yaşayan Müslümanları unutmadıklarını belirtti. Hayırseverler, Mirasımız Derneği’nin www.mirasimiz.org.tr internet sayfası aracılığıyla online bağış yapabiliyorlar. İstanbul’da bulunan hayırseverler Derneğin Akşemsettin Mah. Hüsrevpaşa Sok. No: 14 D: 2 Fatih adresinden de makbuz karşılığı kurban bağışı yapabiliyor.
Okunma Sayısı: 528
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı