"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Okul servislerine sıkı denedim

02 Ekim 2014, Perşembe
Osmaniye Belediyesi Ulaştırma Müdürlüğü ve Zabıta Trafik ekipleri, 2014- 2015 Eğitim yılının başlaması ile birlikte okul servis araçlarını sıkı denetimden geçiriyor.
 Öğrenci servis araçları, belediye ekiplerince koltuk sayısından, emniyet kemerine, araçların dış görünüşünden camların koruma bariyerlerine kadar pek çok konuda tek tek kontrol ediliyor. Araçların içerisinin donanımı ve alet edevata kadar her konuyu tek tek incelediklerini ifade eden Osmaniye Belediye Başkan Yardımcısı Hayrittin Aslan, “Okul servislerini uygunluk tesbit belgesi çerçevesinde, belediye trafik zabıtası, gerekse trafik polisleri denetleyecekler. Uygunluk belgesinde sizden istenen, 23 maddeden oluşan talepler bulunmaktadır. Bu taleplerin mutlaka yerine getirilesi gerekiyor. Servis aracınızda bulunan çocuklarımızı veliler sizlere emanet ediyorlar. Öğrencilerin kazasız bir şekilde okula gidiş ve gelişleri sizlerin sorumluluğunuzda. Bunun için gerek belediye olarak, gerekse emniyet olarak gerekli tedbirleri alacağız. Eksik olan belgeler olursa servislere cezai işlem uygulanacak.” dedi.
Okunma Sayısı: 386
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı