"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

1 Kasım başarısının mimarı Erdoğan'dır

08 Kasım 2015, Pazar 10:03
Erzincan'da konuşan AKP İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 1 Kasım seçimlerinin gerçek mimarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme eski Bakanı, İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, seçim sonrası 6 Kasım günü geldiği Erzincan’ın Refahiye ilçesine bağlı Kayı Köyü'nden bugün AKP İl Başkanlığı tarafından Erzincan’ın Kavakyolu Beldesinde onuruna verilen akşam yemeğine katıldı.

Yemekte konuşan Binali Yıldırım, 1 Kasım seçimlerine değinerek şunları söyledi: "Ak Parti hareketinin doğal lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan bu başarının gerçek mimarıdır. Onun vizyonu ile çıktığımız bu yolda başbakanımız, genel başkanımız başta olmak üzere, bütün teşkilatlarımız, bütün adaylarımız, bütün belediye başkanlarımız el ele vererek, kadınlarımız gençlerimiz aynı heyecanla aynı sevinçle bir olarak beraber olarak Türkiye’de ve Erzincan’da yeniden destan yazdı." 

DHA

Okunma Sayısı: 2106
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Hüseyin İLHAN

    8.11.2015 22:22:02

    Evet RTE nin tarafsız olamadığı,örtülü ödeneği AKP için ulufe gibi dağıtıp kullandığı,basında sansür,baskı ne ararsan bulunduğu ve bunun arkasında MODERNİTE KRALIN olduğu İKRAR İLE TESCİL EDİLMİŞ.HARAMSARAY SAKİNİ,HARAMBAŞI YAHUDİ ÖDÜLLÜ ŞAHSA yakışır bu tek adamlık. Sobrada meşverete dil uzatan dili eşek arısı sokasılar siz BİAT ettiğiniz şahısla İFTİHAR EDİNİZ.Milyonlarca SURİYELİ nin acı,ıstırap ve ölümüne ortaklığınız var bu şahıs ile.CEHAENNEM LÜZUMSUZ DEĞİL değilmiii.

  • abdullah abdullah

    8.11.2015 14:50:22

    Yazık sayın Davutoğlu'na demek ki rüştünü henüz ispat edememiş bay Yıldırım'a göre daha açıkçası emanetçidir Davutoğlu. bu hakarettir bay Binali

  • KUBİLAY

    8.11.2015 14:38:02

    sayın başbakanımıza sesleniyoruz,görüyorsunuz ki 1 kasımda elde edilen başarı size ait değilmiş yani sizler emanet başbakanmışsınız,Eğer durum buysa ki öyle görüyor bay mebuslar, ben olsam bu zilleti taşımam bir gün dahi bu makamda oturmam.Çünkü bu bir hakarettir.sizin gibi bir ilim ehline yazık oluyor.gölge başbakan olmak

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı