"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

1044 gün sonra bir ilk gerçekleşti

30 Mayıs 2017, Salı 12:48
Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin TBMM grup toplantısında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu.

Erdoğan, 1044 gün sonra AKP grup toplantısında Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı sıfatıyla tekrar konuştu.

15 Temmuz darbe girişimine ilişkin yargılama sonucundaki mahkeme kararlarıyla şehitlerin ve gazilerin ailelerine haklarının ve iadeiitibarlarının temin edileceğini belirten Erdoğan, şöyle konuştu:

"Aynı zamanda da dünyada bunları korumaya kalkan ülkelere karşı da 'Daha ne istiyorsunuz, buyurun size yargı kararları' deyip bunları da onların önüne koyacağız. Üzerlerine düşeni yaparlar veya yapmazlar, önemli değil. Ama şimdi de dünyaya sesleniyorum buradan. Diyorum ki eğer sizler iadeiitibara yardımcı olmazsanız, bilesiniz ki yarın bir gün sizlerin de bizim elimize düşenleriniz olduğu zaman istediğinizde bunları bizden alamayacaksınız. Bunu bilin."

"Bundan sonra işimiz çok daha zor" 

AKP Genel Merkezinde Merkez Karar Yönetim Kurulu toplantısını yaparak Merkez Yürütme Kurulunu belirlediklerini hatırlatan Erdoğan, şöyle konuştu: 

Bugün de grup toplantımızı gerçekleştirmek üzere Meclisteyiz, durmak yok yola devam. İnşallah bundan sonra partimizin tüm çalışmalarında beraber olacağız ve bundan sonra işimiz çok daha zor bunu da özellikle ifade etmek durumundayım. Özellikle MYK ve grup toplantılarımıza mümkün olduğu kadar iştirak etmeye çalışacağım. Ancak bilindiği gibi 'cumhurbaşkanı' sıfatıyla yürütmem gereken pek çok görev de bulunuyor. Bu sebeple şahsen katılamadığım toplantılara da ihdas ettiğimiz özellikle genel başkan vekilliğiyle birlikte onları da Sayın Binali Yıldırım kardeşim başkanlık ederek yürütecektir." 

"Teşkilatlarımızı güncelleyeceğiz" 

Yıl sonuna kadar AK Parti teşkilatında güncelleme yapacaklarına işaret eden Erdoğan, şunları kaydetti: "Bu yıl sonuna kadar bir defa il teşkilatlarımız, ilçe teşkilatlarımız, belde teşkilatlarımızı güncelleyeceğiz, yeniden gözden geçireceğiz. Çünkü ortada bir metal yorgunluğu var, bunu aşmamız lazım. Onun için de çok daha dinamik ve çok daha gayretkeş ekiplerle inşallah 2019'a hazırlanmamız gerekiyor." 

AA

Etiketler: erdoğan, akp
Okunma Sayısı: 2179
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • armagan

    30.5.2017 13:34:17

    maalesef Dünya bizi takmıyor,hukuk ve adaletimize güvenmiyor.Özellikle gelişmiş devletler

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı