"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'18 kişi niye tutuklandı?'

21 Ekim 2018, Pazar 18:29
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi gazeteci Kaşıkçı'nın öldürülmesi soruşturmasına ilişkin, "15 kişi buraya niye geldi, 18 kişi niye tutuklandı? Salı günü çok daha farklı bir şekilde grup konuşmamda anlatacağım. Orada bunların detayına gireceğim." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Üsküdar-Çekmeköy-Sancaktepe metro hattının ikinci etabının açılış törenine katıldı.

 

Erdoğan'ın yaptığı konuşmadan bazı bölümler:

"Şahıslara karşı işlenen suçları devletin af yetkisi yok"

Gündemdeki af tartışmalarını değerlendiren Erdoğan, şöyle devam etti:

"Devlete karşı işlenen suçları devlet affeder o ayrı bir konu ama şahıslara karşı işlenen suçları devletin af yetkisi yoktur. Bu böyle bilinsin. Şimdi birileri çıkarmış af, laf. Mağdur, mazlum 'Affettim' diyorsa o ayrı ama biz asla. O zaman adil, adaletle hükmeden iktidar olamazsınız."

Cemal Kaşıkçı soruşturması

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın öldürülmesine ilişkin soruşturmaya ilişkin Erdoğan, şöyle konuştu:

"Konuyla ilgili açıklamalarımı inşallah salı günü grup toplantısında yapacağım. 15 kişi buraya niye geldi, 18 kişi niye tutuklandı? Bunlar tüm detaylarıyla açıklanmalıdır. Bunları salı günü çok daha farklı bir şekilde grup konuşmamda anlatacağım. Orada bunların detayına gireceğim."

"İstanbul için yapacak çok işimiz var"

İstanbul'a yönelik hizmetlerinin süreceğine dikkati çeken Erdoğan, "İstanbul markasını hak ettiği yere ulaştırmak için hayata geçirecek çok projemiz, yapacak çok işimiz, dökecek çok terimiz var. Yeter ki İstanbul halkı bize destek versin, yetki versin." dedi.

AA

Etiketler: erdoğan, kaşıkçı
Okunma Sayısı: 3576
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    21.10.2018 20:46:20

    KAŞIKÇI yı gündeme getiriyorsun amma şu; MAVİ MARMARA için İST.7.ACM.KARARINI NEDEN SÜMEN ALTI ETTİN? M.MARMARA için donanmadan refakatçi gemi gönderirim deyip ahkam kesip sonra da'DÖNEMİN BAŞBAKANINAMI SORDULAR,diye kıvırıp nihayetinde de, 'İSRAİL BİZE,BİZ İSRAİL'E MUHTACIZ ,diyerek o katilleri kurtaranda sensin. SÖZLERİNİN % 99,9 GERÇEK DIŞI SÖZLER.GERÇEKLERLE ALAKALI TEK DOĞRU SÖZÜN ALLAH BİR dediğindir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı