"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

31 Mart, erken seçim getirebilir

05 Mart 2024, Salı 18:48
CHP’nin İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) üyeleriyle bir araya geldi.

Tugay, “Benim sahada gördüğüm, bugün seçmen hızla AKP’yi ve MHP’yi terk ediyor. CHP ile ilgili eleştiriler başka bir konu. İYİ Parti’yle ilgili başka konu. Ekonomik olarak her şey bu kadar kötü giderken, toplumun bunu görmemesi mümkün değil. Sırf İzmir için değil tüm Türkiye için 31 Mart sürprizlere gebe. Bu süreç, erken seçim dönemi başlatabilir. Ülkede yaşanan hiçbir sorunun çözülebileceğini düşünmüyorum. Böyle ekonomi yönetilmez. Böyle ülke de yönetilmez. Ben İzmir’i bundan koruyalım diyorum. Kendimiz koruyalım. Mevcut hükümet için gidişatın iyi olduğunu düşünmüyorum. Bence Türkiye’de siyasetin yapılışı ile ilgili yeni söylemlere ihtiyaç var. 31 Mart seçimleri ve sonrası bizim için sınav. Siyasetin yapılış şekli sağlıksız. Bunu değiştirip, dönüştürmek, halkın yararına olan bir model geliştirmek zorundayız” dedi.

İzmir - Anka

 

Okunma Sayısı: 1820
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • S.topuz

    8.3.2024 22:59:28

    "Evet bir millet cehaletle hukukunu bilmezse, ehl-i hamiyeti dahi müstebid eder." Bediüzzaman Said Nursi, Risale-i Nur Külliyatı Asar-ı Bediiyye - 299

  • Toygar

    6.3.2024 08:09:01

    31 Mart hiç bir şey getirmeyecek, bunu hepimiz biliyoruz. Sona doğru yürüyoruz işte, hep beraber.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı