"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

'3603 terörist etkisiz hale getirildi'

18 Mart 2018, Pazar 15:38
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Zeytin Dalı Harekatı'nda bu sabah itibarıyla 3603 terörist etkisiz hale getirildi." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1915 Çanakkale Köprüsü ve Malkara-Çanakkale Otoyolu Kule Temel Betonu ile Kule Kazık Çakım Töreni'nde konuştu.

Erdoğan, Afrin şehir merkezinin tümüyle kontrol altına alındığının müjdesini bir kez daha paylaşmak istediğini dile getirerek "Mehmedimiz, Özgür Suriye Ordusu'yla beraber Afrin'e girdi" dedi.

Afrin şehir merkezi kontrol altına alındı: TSK, Afrin'den ilk görüntüleri paylaştı

Çanakkale ruhu devam etsin...

AA

Etiketler: erdoğan, afrin
Okunma Sayısı: 898
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı