"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

50 artı 1’i görselerdi seçimi geçen Pazar yapmışlardı

04 Nisan 2018, Çarşamba 19:30
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, “Anketlerde 50 artı 1’i görselerdi seçimi geçen Pazar yapmışlardı. Büyük bir kıskaç içindeler, o yüzden Afrin’i de istismar etmeye çalışıyorlar” dedi. Türkiye gündeminde çok önemli bir konunun, 3. havalimanı meselesi olduğunu ifade eden Özel, havalimanını yapan 5’li konsorsiyumun, 2 yıllık toplam 2 milyon avroluk kira bedelini erteleme talep ettiğini söyledi.

Özel, “Kim, kimden ne istiyor, aktörler hep tanıdık. Cengiz bildiğiniz Cengiz, Kolin bildiğiniz Kolin, Limak bildiğiniz Limak, Mapa bildiğiniz Mapa, Kalyon bildiğiniz Kalyon. Hepsi birden bir tek patron biliyorlar; saraydaki reisleri. Daha evi kiraya yeni vermişsiniz, kirayı ödeyemeyeceğini söylüyor. İri iri, koca koca yandaş firmalar, ihaleye girerken bu şartları bilmiyor mu, hesap kitap yapmadı mı, yoksa hesaplarını, ‘saray bizim kiramızı erteler’ diyerek mi yaptı? O zaman ihalenin kamu yararına gözetimi nerede kaldı?” diye sordu. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ın, “Batarlarsa batsın diyecek halimiz yok.” dediğini ifade eden Özel, esnaf, çiftçi, emekli kredi kartını bir gün geciktirse 15 günlük faiz ödediğini, çiftçilerin borcunu ödeyemediği için sularının, elektriklerinin kesildiğini söyledi.

OHAL’i kaldır, en büyük paket bu

Faiz düşürme paketine işaret eden Özel, bu paketi bütün dünyanın bildiğini ancak AKP’nin direndiğini, faizlerin de bu yüzden çıktığını öne sürdü. “OHAL’i kaldır, en büyük paket bu.” diyen Özel, yargının işine karışılmadığında, yargı bağımsızlığı, hukukun üstünlüğü sağlandığında, bütün dünyada da böyle görüldüğünde, Türkiye’ye yabancı sermayenin akacağını vurguladı. Özel, can, mal, hukuk güvenliği endişelerinin olduğu ülkede, faizlerin çıkacağını, yabancı sermayenin gelmeyeceğini ifade etti.

Afrin’i de istismar etmeye çalışıyorlar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun, Hatay’a yapılan geziye yönelik, uçaktan başlayan davul zurnalı, klarnetli ziyaret için tepki gösterdiğini anlatan Özel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bozuk kompozisyondu. Bu ordunun mücadele ettiği terör örgütünün temel kazanç kapıları uyuşturucu. Uyuşturucudan sabıkalılar oradaydı. Bizim işimiz yaylaları, megri megriyi söyleyen sanatçılar ile değil ama onu da bunu da siyasete alet edenlerle, şehit kanı üzerinden siyasi rant kazanmaya çalışanlarladır. Bir eli şehidin tabutunda, bir elinde mikrofon, gözler anketlerde siyaseti teşhir etmek gerekiyor. O anketlerde 50 artı 1’i görselerdi seçimi geçen pazar yapmışlardı. Büyük bir kıskaç içindeler, o yüzden Afrin’i de istismar etmeye çalışıyorlar.” 

Etiketler: ohal, seçim, chp, özgür özel
Okunma Sayısı: 2135
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı