"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

65. Hükümet'in tek kadın bakanı

24 Mayıs 2016, Salı 13:26
Sema Ramazanoğlu yerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na getirilen Fatma Betül Sayan Kaya kabinedeki tek kadın bakan oldu.

65. Hükümeti kurmakla görevlendirilen AKP Genel Başkanı Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayladığı yeni kabineyi açıkladı.

Önceki dönemde görevli 8 isim kabine dışı kalırken, 4 bakanın da görevi değişti.

64. Hükümetin iki kadın bakanı Sema Ramazanoğlu ve Fatma Güldemet Sarı da kabineye giremeyen isimler arasında yer aldı.

Ramazanoğlu'nun yerine Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'na getirilen Fatma Betül Sayan Kaya kabinedeki tek kadın bakan oldu.

Bilkent Üniversitesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği bölümü mezunu olan Kaya, AKP Dış İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini yürütüyor.

Kaya, evli ve 1 çocuk annesi.

Okunma Sayısı: 1877
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı