"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AB Bakanı Çelik: Güçlü şekilde kınıyoruz

19 Haziran 2017, Pazartesi 15:14
Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, İngiltere'nin başkenti Londra'da düzenlenen İslamofobik terör saldırısını kınadı.

Bakan Çelik, Twitter hesabından, "Londra'daki Finsbury Park Camisi saldırısını güçlü şekilde kınıyoruz." mesajını paylaştı.

Terör mağdurlarının acılarını paylaştıklarını ifade eden Çelik, herkesin terörizm, aşırılıkçılık, İslamofobi, zenofobi (yabancı korkusu-nefreti) ve antisemitizmin her çeşidine karşı birlikte hareket ettiğinde dünyanın daha güvenli bir yer haline geleceğini vurguladı.

Londra'nın kuzeyindeki Finsbury Park Camisi yakınlarında bir kişi, teravih çıkışı aracını Müslümanların üzerine sürmüş, saldırıda 1 kişi vefat etmiş, 10 kişi yaralanmıştı.

***

Okumak için tıklayınız:

Menhus ruh Londra'daydı: Müslümanları hedef alan korkunç saldırı!

AA

Okunma Sayısı: 1768
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı