"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

ABD bize yanlış yaparsa altında kalmıyoruz

03 Ocak 2018, Çarşamba 13:39
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, İran'da hayat pahalılığıyla başlayıp rejime karşı yönelen protestolara ilişkin olarak "İran gösterilere iki kişi destek veriyor: Netanyahu ve Trump" dedi.

İran'da 'çatışmaların bir an önce durmasını ve istikrarın geri gelmesini istediklerini' söyleyen Çavuşoğlu, şöyle konuştu:

"İran'ı eleştiren ülkelerin samimi ve çifte standarttan uzak olması gerekiyor. Mısır’da darbe oldu, herkes destek verdi. Hani darbeye karşıydınız? Ruhani’nin açıklamalarını olumlu buluyoruz. Temennimiz sürecin bir an önce bitmesi."

'ABD BİZE YANLIŞ YAPARSA ALTINDA KALMIYORUZ'

2017 yılının Ankara-Washington hattında sorunlu bir sene olduğunu vurgulayan Çavuşoğlu, "Tüm bunlara rağmen ABD NATO müttefikimiz. İlişkilerimizin iyi olması gerekiyor ama bu ABD'ye bağlı. Bize yanlış yaparsa altında kalmıyoruz" dedi ve "Hakan Atilla davasının boş olduğunu görüyoruz. Ne çıkacağının bir önemi yok. Başka iddianame söylentilerinin de önemi yok, siyasi bir dava olduğunu ABD'ye de söyledik. Komediye dönüştü" görüşünü dile getirdi.

Okunma Sayısı: 1798
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı