"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Abdullah Gül, Kuveyt'e gitti

21 Kasım 2015, Cumartesi 12:54
11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kuveyt Emiri Şeyh Sabah el-Ahmed el-Cabir es-Sabah'ın davetlisi olarak bu ülkeye gitti.

Kurtköy Havalimanı'ndan özel uçakla Kuveyt'e giden Gül'ün, 24 Kasım'a kadar sürecek ziyaret kapsamında Kuveyt Emiri Şeyh es-Sabah'ın yanı sıra Veliaht Prens Nawaf el-Ahmad el-Cabir es-Sabah, Başbakan Şeyh Cabir el-Mubarak es-Sabah ve Meclis Başkanı Marzouk Al Ghanim'le de bir araya gelmesi öngörülüyor. 

Gül, ayrıca Kuveyt'teki Ortadoğu Amerikan Üniversitesi'nde bir konuşma yaparak, bölgedeki gelişmelere ilişkin görüşlerini akademisyenler ve öğrencilerle paylaşacak.

AA

Etiketler: abdullah gül, kuveyt
Okunma Sayısı: 1593
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı