"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Acı itiraflar devam ediyor: İktidarın şehvetine yenik düştük

18 Temmuz 2015, Cumartesi 10:43
AKP İstanbul Milletvekili Mehmet Metiner, "Her birimiz belediye başkanı olduk, kimileri milletvekili oldu, kimilerimiz bakan oldu derken iktidarın şehvetine yenik düştük" dedi.

Metiner, Ramazan Bayramı nedeniyle geldiği memleketi Adıyaman'da AKP'lilere seslendi.

7 Haziran seçiminin herhangi bir seçim olmadığını anlatan Metiner, bunu hep birlikte sahada yaşadıklarını ifade etti. 

Metiner ayrıca; ''Biz halkımızla beraber iktidara yürüdük. Zaman içerisinde kibirlendik, böbürlendik. Gururlandık, kendimizi halkımızdan daha farklı bir yere oturtmaya çalıştık.'' şeklindeki ifadeleriyle bugune kadar kabul etmedikleri, kabul etmek istemedikleri gerçekleri itiraf etmek durumunda kaldı.

 

"Kimi yerlerde kendimize yenildik, kimi yerlerde nefsimize yenildik"

Metiner, bir takım ayak oyunlarıyla da karşılaştıklarına işaret ederek, şunları ifade etti:

"Kimi yerlerde kendimize yenildik, kimi yerlerde nefsimize yenildik. Biz yola çıkarken ilkelerimiz vardı. Biz halkımızla beraber iktidara yürüdük. Zaman içerisinde kibirlendik, böbürlendik. Gururlandık, kendimizi halkımızdan daha farklı bir yere oturtmaya çalıştık. Her birimiz belediye başkanı olduk, kimileri milletvekili oldu, kimilerimiz de bakan oldu derken iktidarın şehvetine yenik düştük. Bize kibir yakışmaz, bize iktidarın şehvetine yenik düşmek yakışmaz. Bize makamlarımız üzerinden caka satmak yakışmaz. AK Partinin kuruluş felsefesine yeniden döneceğiz. Bir genel başkan yardımcımızın dediği gibi 'fabrika ayarlarımıza döneceğiz.' Birbirimizden ayrıcalığımız yok. Her zaman söyledik, bizim milletvekili olmamız sizden daha ayrıcalıklı olmamız anlamına gelmez. Bizim belediye başkanı olmamız sizden daha ayrıcalıklı olmamız anlamına gelmez. Fakir, fukaranın, garip ve gurabanın, kimsesizlerin kimi olabilmek için yola çıktık. Biz onlarla yeniden kucaklaşacağız. Tek tek demeden sahada tekrar çalışacağız. Gönül kırıklıklarımız varsa gidip onlardan özür dileyeceğiz. Nefsimizi ayaklarımızın altına alacağız."

 

AA

Okunma Sayısı: 3142
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    18.7.2015 14:39:03

    Uyanmaya başlamış gaflet uykusundan.MEB uygulamaları ile perişan ettiniz evlatlarımızı.PARALEL HASTALIĞI ile tarumar ettiniz imanlı kadroları.YANDAŞ olsun isterse sahtekar,düzenbaz olsun bizdendir dediniz.HAK YEDİNİZ,YEDİRDİNİZ.KAN DÖKENE İMKAN VERDİNİZ.AHİRET VAR,CEHENNEM VAR VE GÖRECEĞİNİZ AZAP VAR.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı