"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Adalet krizi ağırlaştı

03 Eylül 2017, Pazar 16:35
CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, “Arkadaşlarımız Türkiye’deki adalet krizine dikkati çekmek için adalet konusundaki yaşanmış büyük çarpıklıklara hukukta, eğitimde, ekonomide her alanda adalet özleminin artık önlenemez bir talep haline geldiğini ortaya koymak için güzel çalışmalar yaptılar.” dedi.

Baykal, Antalya’nın Serik ilçesinde partisinin bayramlaşma programından sonra konuştu.

Türkiye’deki gidişatın sürpriz olmadığını ve kendilerinin bunu öngördüğünü dile getiren Baykal, referandumdaki söylediklerinde haklı çıktıklarını savundu.

Meclisin aylardır kapalı olduğunu belirten Baykal, sürekli kararname çıkarıldığını söyledi. Adalet krizinin ağırlaştığını belirten Baykal, “Arkadaşlarımız Türkiye’deki adalet krizine dikkati çekmek için adalet konusundaki yaşanmış büyük çarpıklıklara hukukta, eğitimde, ekonomide her alanda adalet özleminin artık önlenemez bir talep haline geldiğini ortaya koymak için güzel çalışmalar yaptılar. Toplum büyük bir ilgiyle izledi. Türkiye’de herkes biliyor ki en büyük talep adalet talebidir. Adalet talebi, ‘adalet’ demekle olmuyor. Ne olacak adalet? Belli bir siyaset ülkeye hakim olacak. O siyaset anayasayı ona göre yapacak, kurumlar ona göre işlemeye başlayacak. Hukuk devreye girecek. Siyaset yargıya hükmedemez hale gelecek.” ifadelerini kullandı.

AA

Etiketler: deniz baykal
Okunma Sayısı: 2519
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı