"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

‘AK Parti adına racon kesenlerin sesini kesmesini biliriz’

14 Mayıs 2017, Pazar 21:37
Başbakan Binali Yıldırım, parlamenter sistemi bitiren “cumhurbaşkanlığı hükümet sistemi”nin yüzde 51.4 “evet” oyu ile kabul edildiğinin açıklandığı halk oylamasına giden süreçte, iktidara yakın medyada ileri sürülen “AKP içinde ‘gizli hayırcı’lar var” iddiasıyla başlayan, gazeteci Cem Küçük’ün “Artık AK Parti’nin bu radikal İslâmcılarla da yollarını ayırması lâzım” ifadesi ile büyüyen tartışmaya değindi.

Yeni Şafak gazetesinden Kemal Öztürk’ün konuyla ilgili sorunu cevaplayan Yıldırım, “Bedel ödemeden, ter dökmeden kimse AK Parti adına racon kesemez, kusura bakmasın. Kesiyorsa, onların sesini kesmesini de biliriz, öyle şey olur mu? Partimiz adına kimse ahkâm kesemez” diye konuştu.  

Etiketler: binali yıldırım, akp
Okunma Sayısı: 1471
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı