"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP 6. Olağan Büyük Kongresi yapıldı

18 Ağustos 2018, Cumartesi 19:27
AKP 6. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Arena Spor Salonu’nda yapıldı. Gündeme dair açıklamalarda bulunan Erdoğan. ABD'yi hedef alarak “Bize stratejik ortak deyip stratejik hedef haline getirenlere teslim olmayacağız” dei.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara-Washington hattında yaşanan gerginlik hakkında ABD’ye suçlamalarda bulundu ve “Bize stratejik ortak deyip stratejik hedef haline getirenlere teslim olmayacağız” ifadesini kullandı. AKP 6. Olağan Büyük Kongresi, Ankara Arena Spor Salonu’nda yapıldı. Erdoğan kongreye katılmadan önce, içeriye giremeyen vatandaşlara şu ifadelerle seslendi; “Şu anda partimiz 17 yaşında. Bugün yenilenerek yeni sistemle ilk defa kongremizi yaparak inşallah dünyaya farklı bir mesaj vereceğiz. Onların dolarları varsa bizim Allah’ımız var ve yolumuza emin adımlarla yürüyoruz, yürüyeceğiz.

Yerel seçimlerde bütün büyükşehirleri halkımızdan emanet alacağız.” Kongrede tanıtım filmi gösterilmesinin ardından Erdoğan, şu açıklamaları yaptı: “Bugün de birileri bizi güya ekonomi, kur, döviz, yaptırım, enflasyonla tehdit ediyor. Biz de onlara diyoruz ki oyununuzu gördük ve meydan okuyoruz. Diyoruz ki iman varsa imkan da vardır. Bu milletin karşısında duracak hiçbir fani güç tanımıyoruz. Hiç kimse bu milletle, bu ülkeyle oynamaya kalkmasın. Bize stratejik ortak deyip stratejik hedef haline getirenlere teslim olmayacağız.” 

AA

Okunma Sayısı: 1238
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı