"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP başkanlık için harekete geçiyor

12 Ekim 2016, Çarşamba 15:14
Başbakan Binali Yıldırım, AKP'nin Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısında konuştu. Yıldırım, AKP'nin anayasa değişikliği için teklifini Meclis'e getireceğini açıkladı.

Yıldırım, "Sayın Bahçeli’nin beyanatları cesaret verici. Biz hazırız. Bu yolda adımları da atacağız. Kararı ya Meclis verecek ya da millet verecek. Milletin verdiği karar en doğru karardır. Kısa sürede Meclis’e yeni anayasa getireceğiz" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı. Yıldırım, "Milletten yana tavır koyan Sayın Devlet Bahçeli’ye de teşekkür ediyorum. Millet için örnek bir davranış sergiledi. Dün yaptığı açıklama umut verici bir açıklama. AKP olarak bizim baştan beri söylediğimiz şey, Türkiye fiili durumu hukuki durum haline dönüştürmek mecburiyetindedir. Bir anayasa ihtiyacı artık acil hale gelmiştir. Sayın Bahçeli’nin beyanatları cesaret verici. Biz hazırız. Bu yolda adımları da atacağız. Kararı ya Meclis verecek ya da millet verecek. Milletin verdiği karar en doğru karardır. Kısa sürede Meclis’e yeni anayasa getireceğiz. Sürekli güçlü bir siyasi iradeyi oluşturacak bir sistem değişikliği Türkiye’nin vazgeçilmez bir ihtiyacıdır" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 1948
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Fatıma

    14.10.2016 19:19:41

    Makam hırsı mı hizmet hırsı mı bu soruyu kendilerine sorup samimi bir biçimde cevap vermeleri gerekir. Türkiye' de o kadar yoğun bir gündem varken bunlara çözüm bulmak gerekirken başkanlık derdine düşmeleri düşündürücü.

  • Imtihan

    12.10.2016 17:31:45

    Davutoğlu nu da millet seçmişti !

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı