"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP dini istismar etmesin

29 Ocak 2015, Perşembe
CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, “Camilerimizin AKP’nin seçim bürolarına dönüştürülmesi, Kur’ân kursları salonlarının AKP’nin kongrelerinin yapıldığı salonlar olması asla kabul edilemez” dedi.

Özkes, Meclis’te düzenlediği basın toplantısında, Muş’un Hasköy ilçesinde AKP İlçe Kongresinin Kur’ân kursu salonunda yapılmasını eleştirdi.

Kürsüden kongrenin yapıldığı salonun resmini gösteren Özkes, “Camilerimizin AKP’nin seçim bürolarına dönüştürülmesi, Kur’ân kursları salonlarının AKP’nin kongrelerinin yapıldığı salonlar olması asla kabul edilemez. Doğru bulmuyoruz. Buradan Görmez’e sesleniyorum; ey Görmez Allah rızası için gör artık bunları” diye konuştu. Özkes, dört eski bakanla ilgili Yüce Divan oylamasına değinerek, “Dört eski bakanın yargılanmadan aklanması toplumu derinden sarsmıştır, onulmaz yaralar açmıştır” dedi.

AA

Okunma Sayısı: 1424
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • ömer

    29.1.2015 11:53:07

    sen ıstısmar etmıyorsunda neden chp desın

  • M Numan

    29.1.2015 08:39:11

    dİN KİMSENİN Babasından kalan bir miras değil. Din Allahın dini. Dinimiz olan islamiyetin istismarına kim olursa olsun muhalifiz. Ama doğru islamın yaşanması için olan çabaları destekleriz. Bunu söyleyen chp'nin müftüsü hak bir sözle batıl bir şeyi kastetmekle bulunduğu yerin rengini vermiştir. Din ve Dindarların chp zihniyetinden neler çektiği ayanbeyan ortadadır. Satılan, yıkılan, ahır ve meyhane yapılan, işyerine çevirilen camiler herkesin malumu olup CAMİ KIYIMI isimli kitapta da bunlar izah edilmiştir.

  • yusuf avcıbaşı

    29.1.2015 08:16:59

    AKP dahil kimse dini istismar etmesin. Bu doğru laf. AKP dahil herkes dine ne kadar dine yardımcı olabiliyorlar, ortaya koysunlar.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı