"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’li başkan: ‘Şapka inkılabı bizim’

23 Ağustos 2017, Çarşamba 17:17
Şapka inkılâbının 92. yıl dönümü dolayısıyla Çankırı ve Kastamonu’da kutlamalar düzenlendi.

Törene katılan Çankırı Belediye Başkanı İrfan Dinç, törende yaptığı konuşmada, Atatürk’ün 92 yıl önce şapka inkılabının gerçekleşmesi için çıktığı yurt gezisine Çankırı’dan başlamasının bir tesadüf olmadığını ifade ederek, şunları kaydetti: “Çankırı insanı, vatanına, milletine, değerlerine son derece bağlı bir toplumdur. Bu değerler için gerektiğinde her şeyini feda etmeden geri durmayacak, gözünü kırpmadan canını bile feda edecek bir toplumdur. Şapka devrimi ile alakalı vatanına, milletine, devletine bağlı bir toplumun seçilmesi tesadüf değildir. Şapka inkılabı fiilen Çankırı’dan başlamıştır. Çankırı’da giyilmiş, devrimin adı da İnebolu’da konulmuştur.”

AA

Etiketler: akp, şapka, irfan dinç
Okunma Sayısı: 1962
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı