"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li Elitaş'tan ''OHAL'in uzatılması'' ile ilgili açıklama

13 Ekim 2017, Cuma 14:15
AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 19 Ekim'de süresi dolacak Olağanüstü Hal (OHAL) ile ilgili yaptığı açıklamada, 16 Ekim Pazartesi günü hem Milli Güvenlik Kurulu (MGK) hem de Bakanlar Kurulunun toplanacağını belirtti.

MGK'dan hükümete dönük OHAL'in uzatılmasına ilişkin bir tavsiyenin gelmesi ve hükümetten de kendilerine OHAL'in uzatılması için bir tezkerenin gönderilmesi halinde konunun önümüzdeki hafta görüşülmesi gerektiğini vurgulayan Elitaş, "Tahmin ediyorum OHAL süresi 19 Ekim tarihinde sona eriyor. Onun için tezkerenin Salı veya Çarşamba günü TBMM'ye gelip görüşme ihtimalinin varlığını belirtmek istiyorum." ifadesini kullandı.

AA

Etiketler: ohal, elitaş
Okunma Sayısı: 5027
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Naci

    13.10.2017 15:06:57

    Ohal'in uzatılması devlet ve hükümet işi mi,parti isi midir?Ohalin uzatılması kararı hukumet ve devlet tarafından mi verilir,parti tarafından mi?Sonra da Turkiye parti devleti oldu diyenlere kiziyorlar.Hani parti devleti deyince akla CHP nin milli şef dönemi geliyor ya ve de kötü ya.Sene 2017,1940'lar değil ve Türkiye Cumhuriyeti parti devleti haline geldi.Asıl buna kızmak gerekir.Tabii ki bu sözüm dusunenleredir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı