"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’li Ensarioğlu: Özerklik de olur öz yönetim de olur ama…

22 Aralık 2015, Salı 09:52
AKP Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, Türkiye’nin doğusunda hendekler kazılmasıyla ilişkin yaptığı yorumda PKK’nın öz yönetim ve özerklik talepleri için “Bunlar olabilir, tartışılabilir de ama yöntemi bu değil” dedi.

Habertürk’te yayınlanan Türkiye’nin Nabzı programına katılan Ensarioğlu, Kandil’den gelen ‘Ya özerklik ya ayrılık’ açıklamasına ‘Özerklik olur ama yöntem bu değil’ mesajı gönderdi.

PKK’nin demokratik özerklik ve öz yönetim gibi talepleri için “Bunlar olabilir, tartışılabilir de. Ama yöntemi bu değil. Biz yüzde 49.5 oy aldık, başkanlık sistemi dediğimiz zaman kıyamet kopuyor. Bunun yöntemi sokakları kazmak değil” diyerek AKP’nin ‘demokratik özerklik’ ve ‘özyönetim’ taleplerini tartışabileceğini açıkladı.

Okunma Sayısı: 1942
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    22.12.2015 12:09:55

    ÇÖZÜM süreci dediğiniz zamanda tedbir almayıp,pkk lı hainlerin sokaklara kadar yerleşmesine fırsat veren ÇÜRÜMÜŞ,NECİS AKP siyaseti ve o siyasetin kirli seslerine bak.Hani tek vatan,tek tek derdiniz.ABD ve İSRAİL in oyuncağı oldunuz.YAZIKLAR OLSUN SİZE.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı