"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li fireler hain ilan edildi

21 Ocak 2015, Çarşamba 09:06
AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Meclis'teki Yüce Divan oturumunda Zafer Çağlayan oylamasında yaşanan fire sonrası "İçimizdeki hainlerdir bunlar." dedi.

TBMM'de yapılan dört eski Bakan için yüce divan oturumunda Zafer Çağlayan oylaması ile AK Parti'de ortaya çıkan fire çarpıcı tepkilere konu oluyor. AKP'nin Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, Beyaz TV'de hükümetin verdiği fire için ağır yorumlarda bulunarak "içimizdeki hainlerdir bunlar" dedi.

Oylamada AKP'nin 38 fire verdiğini kaydeden Tayyar, bunun yüksek bir rakam olduğunu ve beklentileri aştığını söyledi. Oylamada red oyu vermeyen AKP'li vekiller için "İçimizdeki ihanet şebekesi Erdoğan'a operasyon yapmıştır."iddiasında bulunan Tayyar "Amaçlarına ulaşamadılar ama bir siyasi operasyona kalkıştılar" dedi. Tayyar, red oyu vermeyen vekillerin kim olduklarının 48 içinde belirleneceğini ve Parti içinde bir temizlik zamanı geldiğini söyledi.

Etiketler: şamil tayyar, fire, akp
Okunma Sayısı: 2480
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Turgay Namdar

    21.1.2015 12:25:00

    Şiddet-i zuhurundan istitar etmiş bir olay :))

  • Derkan BERK

    21.1.2015 09:33:34

    Şener Şen in bir filmi aklıma geldi... Bir bankanın soygununda suçlanan mutemet rolünde Şener Şen in temsil ettiği karakterin bu soygunu kendisi yaptığı şüpheleri üzerine çeşitli yatırımlar(!) yapan diğer banka çalışanları ve komşularının,, durumun böyle olmadığı anlaşıldığında Şener Şen in temsil ettiği karaktere "namuslu namussuz" ,, "vay adi namuslu" gibi ne diyeceğini bilemedikleri hakaret türleri geliştirmelerine benzer bir durum da; buradaki "yolsuzluğa" hayır diyebilen 48 kişiye vay "namuslu hain" veya "vay ahlaklı hain" gibi suçlamalar mı yapılacaktır acaba??? Kıyamet alametlerinden birisi de bu olsa gerek...

  • garip talebe

    21.1.2015 09:28:57

    Bu kisi ergenekon diye kitap yaziyordu simdi paralel kitap yazar. Nasil olsa unutuyor halk.hain edebiyatindan bikmadilar.

  • Abdurrahman KOÇAK

    21.1.2015 09:04:15

    Hainleri hemen temizleyin.....

  • Hüseyin İLHAN

    21.1.2015 08:00:45

    TEMİZLİK ten anladığınız KİRLİLİK gibi görüyorum.Sn.Şamil bey,yazar ken hani haksızlıklara ve israfa,yolsuzluğa karşı idiniz.Ne oldu mide ağrınızdan her şeyi ters mi anlıyor ve görüyorsunuz.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı