"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’li Özdağ: Sahi biz kimin ümmetiyiz?

24 Eylül 2017, Pazar 23:49
HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Aysel Tuğluk’un annesi Hatun Tuğluk’un Ankara İncek’te defnedilmesini engelleyerek, saldırıda bulunanlara yönelik eleştiriler sürüyor.

Son olarak AKP Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, cenazeye yapılan saldırı için “Aynı şeyin annenize, babanıza yapıldığını düşünün. İnsan her acıya dayanır ama bir avuç toprağı bile çok gören bir zihniyete katlanamaz. İşte insanları böyle böyle yabancılaştırıyoruz” dedi. Selçuk Özdağ’ın ‘enpolitik’ adlı internet sitesinde yayınlanan ‘Ölüye Saygısızlık’ başlık yazısının özeti şöyle: Tuğluk’un siyasi görüşlerine, duruşuna üslubunuza katılmayabilirsiniz. Zaten katılmadığımız için farklı yerlerde siyaset yapıyoruz. Lakin farklı düşünmek, farklı inanmak başkasının acısına kezzap dökme hakkı vermez. İşte insanları böyle böyle yabancılaştırıyoruz. Böyle böyle kamplara ayrılıyoruz. Ölüye saygısızlık eden diriye saygı duyar mı? Nefret dili döner er geç sahibini vurur. Peygamberimiz Müslim gayri Müslim ayırımı yapmadan herkesin cenazesinin önünde kalkmış, insanların acısına saygı göstermişti. Sahi biz kimin ümmetiyiz Allah aşkına?”

Etiketler: selçuk özdağ
Okunma Sayısı: 4756
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa

    25.9.2017 15:30:47

    Insanlar işten atıldı çalışmasına musade edilmiyor hakkını arayan derdest ediliyor sahi biz kimin ümmetiyiz

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı