"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li Şahin'den siyasetçilere 'üslup' eleştirisi: Dokuz düşünüp bir konuşmak gerekir

28 Nisan 2016, Perşembe 17:29
AKP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "Kendisine söylendiğinde son derece tepki gösterecek üzecek olan sözleri, başkalarına söyleyen siyasetçiler var. Dokuz düşünüp bir konuşmak gerekir" dedi.

Karabük Üniversitesi Artı Kariyer Öğrenci Kulübü'nce düzenlenen 'Kariyer Zirvesi' konulu söyleşide konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, yaşadığı tecrübeleri öğrencilerle paylaştı.

Siyasette herkesi memnun etmenin zorluğuna dikkat çeken Şahin, "Memnun etmek için çaba sarf edeceksiniz ama mutlaka gayri memnunlar da olacaktır. Siyasette bizi sevenler ve deskteleyenler var ama memnun olmayanlar da vardır. Bunu doğal gerçek olarak kabul etmek mecburiyetindeyiz. Tabii onların gönlünü kazanmak, memnun etmekte siyasette bizim hedeflerimizden bir tanesidir" dedi.

Siyasette uslup tartışmalarına da değinen Şahin, "Hayatta kendimize yapılmasını istemediğimizi başkasına yapmamalıyız. Bize söylenmesini arzu etmediğimizi başkasına söylememeliyiz. Şu anda Türk siyasetinin buna çok ihtiyacı var. Kendisine söylendiğinde son derece tepki gösterecek, üzecek olan sözleri başkalarına söyleyen siyasetçiler var. Sonra bunlardan üzüntü duyduklarını fark ediyorum. Ama dokuz düşünüp bir konuşmak gerekir. O nedenle kendimize layık görmediğimizi başkalarına da layık görmemeliyiz. Hayatta bu ilkelere riayet etmenin bizim toplumdaki saygınlığımızı ve etkimizi daha da arttıracağını düşünüyorum" dedi.

DHA

Okunma Sayısı: 1692
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı