"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’li Turan: İddialar asılsız

28 Kasım 2017, Salı 16:51
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun parti grup toplantısında yaptığı açıklamalara AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan’dan yanıt geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınları hakkındaki para transferi iddialarının ardından AKP’den ilk açıklama geldi. A Haber’e konuşan AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan, “CHP bir ana muhalefet partisi gibi değil adeta ABD’nin sesi radyosu gibi, FETÖ’nün sesi radyosu gibi hareket ediyor. Biliyorsunuz Bilal Erdoğan’ın bir kebapçıda çekilen fotoğrafı IŞİD liderleriyle çekilen bir fotoğrafmış gibi servis etmişlerdi. Geçen hafta kendi partisinin açıklarını kapatmak için bir iddia ortaya attı. Az önce izledik Kılıçdaroğlu’nu. Ticari işlemeden kaynaklanan bir meseleyi gündeme taşıyarak güya Cumhurbaşkanımızı sıkıntıya sokmaya çalışıyor. Oysa avukatlarla da konuştum aldığımız bilgiler gösteriyor ki bütün iddiaları yalan, yersiz. Türkiye’ye döviz getiren, ticaretten kaynaklı sonuç olarak kar eden firmanın Türkiye’ye gelen parasını bırakın, dışarıya gitmiş gibi göstererek ne olduğunu bilmediğimiz bir takım kağıtlar elinde sallamaya başladı. Altını çiziyorum iddia ettiği gibi Türkiye’den dışarıya giden milyonlarca dolar para değil aksine Türkiye’ye gelen döviz, kazanılan para ve resmi olarak yapılan bir ticaretten bahsediliyor” diye konuştu. 

Tartışma büyüyor: Kılıçdaroğlu iddia ettiği belgeleri paylaştı

Etiketler: turan, chp
Okunma Sayısı: 2186
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mustafa

    28.11.2017 21:51:55

    Akp lilerden başka herkes kötü. Aleyhlerine olan herşey ya sahte ya montaj. Hoşlarına gitmeyen bi söz duydular mı hemen o sözü söyleyeni ya vatan haini ilan ederler ya millet düşmanı veya pkk lı dhkp-c li yada fetö cü. Bu ne pişkinlik böyle. Bu memleketi 15 senedir yönetenler ne zaman sorumluluk alacaklar.

  • zeydanoğlu

    28.11.2017 19:35:50

    avukat "sahte" diyor mebus efendi ise" ticari amaçlı ve de bilakis memlekete döviz girdisi sağlayan belgeler" diyor.Demek ki belgeler resmi yani sahih ancak istifa ederim diyen ve islamı hırsızlık için paravan olarak kullananlar ise çok rahat vay be ne kadar da rahat ve pişkin değil mi saray ehli?

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı