"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP’li Ünal: Millet oynanan oyunun farkında

30 Kasım 2017, Perşembe 17:21
AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal da ABD’de yargılanan Halk Bankası Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Hakan Atilla’nın dâvâsında tanık sıfatıyla ifade veren Reza Zarrab üzerinden Türkiye’ye bir oyun oynandığını ifade ederek, “Tüm vatandaşlarımıza, kamuoyuna bir çağrı yapmak istiyorum, oynanan oyunun bu millet farkındadır, dolayısıyla rehin alınmış bir adam üzerinden birilerinin Türkiye’yi rehin almasına müsaade etmeyiz.” açıklamasında bulundu.

Başbakan Yardımcısı Fikri Işık ise Reza Zarrab’ın kendinden çok emin olduğunu belirterek, “Sanki bir suçlu değil de olayları son derece rahat anlatıyor. Temenni ederiz Türkiye’ye karşı bir komplo içerisinde ne Zarrab ne de bu dâvâyla ilgili  kimse bulunmasın” dedi.

Etiketler: mahir ünal
Okunma Sayısı: 1895
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Leyla

    2.12.2017 11:46:46

    Butun haber alma aglari yandas olmus bir medyada millet nasil herseyin farkinda olur .

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı