"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'li Yazıcı’dan Şamil Tayyar’a tepki: Siyaset sorumluluk getirir

23 Mart 2018, Cuma 11:04
AKP Genel Başkan Yardımcısı Hayati Yazıcı, AKP Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar’ın varlıklı işadamların tahliyesi için milyon dolarların döndüğü ‘FETÖ borsası’ kurulduğu yönündeki sözlerini, “Talihsiz bir açıklama, siyaset sorumluluk getirir” diye eleştirdi.

Tayyar “Gaziantep’te çok ciddi FETÖ borsası var. Milyon dolarlar dönüyor. Ben bunu söylüyorum. Evet. İtirafçı adı altında işadamlarını serbest bırakıyorlar. Türkiye’nin birçok yerinde var bu” demişti. Tayyar, bilgilendirdiği Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğa’ın “Üzerine gidin” talimatı verdiğini açıklamıştı.

Yazıcı,  Habertürk TV’de Sibel Erdem’in sorularını yanıtlarken şunları söyledi: “Talihsiz bir açıklama, siyaset sorumluluk getirir. Kalkıp da borsadan bahsetmeden, bu söylemin sözcükleri, ‘borsa’ olarak nitelendirilmesi bu alanda mücadeleye zarar getirir. Bunları savcıya, genel başkana, partiye getirirsiniz ama bunu söyleme dönüştürmenin bizim siyaset tarzımızla bağlılığı yok.” 

Okunma Sayısı: 1227
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Mehmet Özkılınç

    23.3.2018 11:26:01

    Sayın Şamil Tayyar 'ın bildiğini söylemesi siyaset açısından yersiz zamansız olabilir ama doğruysa halkı bilgilendirmek gerekir.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı