"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP, mağdurların sesini duymuyor

19 Eylül 2018, Çarşamba 18:18
CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, uyguladığı yanlış politikalarla toplumun büyük çoğunluğunu mağdur eden AKP iktidarının, kendi oluşturduğu mağdurların feryadını duymazdan geldiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, emeklilikle yaşa takılanlar, kadroya alınmayan taşeron  çalışanı işçiler, kamudaki geçici ve mevsimlik işçiler ile kadroya alındığı halde özlük haklarında değişiklik olmayan eski taşeron işçilerin sorunlarını aylardır yetkilere iletmesine rağmen, bu kesimlerin sorunlarına kulak tıkayan AKP iktidarına sert tepki gösterdi. Toplumun önemli bir kesiminde oluşan bu mağduriyetlerin sorumlusunun AKP iktidarı olduğunu ifade eden CHP Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer, “Mağdurlar seslerini duyurmaya çalışıyor ama AKP, kendi yarattığı mağdurların feryadını duymazdan geliyor.  AKP iktidarı sağır mı ki bir ses vermiyor. Mağdurların sesini TBMM’de yükseltmeye devam edeceğiz. Biz çözüme varız” şeklinde konuştu.

Haber Merkezi

Etiketler: ömer fethi gürer, chp, akp
Okunma Sayısı: 5037
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı