"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'nin aday tanıtımı 25 Mayıs'ta yapılacak

10 Mayıs 2018, Perşembe 19:36
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, parti genel merkezinde basın toplantısı düzenledi. Ünal, partilerine başvuran 7 bin 340 milletvekili aday adayının mülakatlarını cumartesi günü bitireceklerini belirterek, "Aday tanıtım toplantımızı 25 Mayıs günü yapacağız, aynı gün seçim beyannamemizi de açıklayacağız" dedi.

AK Parti Sözcüsü Ünal, seçim çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Ünal, ''Aday tanıtım toplantısını 25 Mayıs günü yapacağız. 25 Mayıs günü hem genel olarak kampanyanın kurumsal kimliğini de sizlere sunmuş olacağız. 25'in de sizlerle seçim beyannamemizi paylaşacağız. Türkiye'ye dönük ne büyük vaadiniz nedir diye sorarsanız, Türkiye'yi şaha kaldıracak idari sisteme ihtiyacımız vardı. Bütün alanlarda bu yeni idari sistem nasıl olacak seçim beyannamemiz bunu da anlatacak.'' dedi.

Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ile görüşmesine ilişkin, ''Sayın Muharrem İnce dün Cumhurbaşkanımızı ziyaret etti. Görüşme sıcak bir ortamda gerçekleşti. Ayrıca Sayın Cumhurbaşkanımızla BBP'yi ziyaret ettik, nezaket ziyaretiydi. Salı günü grup toplantısında millet iradesini egemen kılma mücadelesini veren bir siyasi parti olarak Cumhurbaşkanımız bu millet tamam derse tabi tamam deriz, devam derseler de devam ederiz.'' ifadelerini kullandı.

AK Parti Sözcüsü Ünal, Muharrem İnce-Erdoğan görüşmesine ilişkin şunları söyledi:

''Muharrem İnce'nin sözü herhalde kendi tabanına dönük bir söylem olarak görmek gerek. Seçimi kazanmış da seçim sonrasını mı düşünüyor? Muharrem İnce'nin kendi partisinde verdiği genel başkanlık mücadelesini kazansın sonra diğerini düşünürüz. Bir siyasi parti kendi genel başkanını cumhurbaşkanı adayı olarak göstermiyorsa demek ki iktidar olma amacı yoktur.''

CHP HAKKARİ MİTİNGİ

Güzel gelişme. Tabii ki bir cumhuriyetin kuruluşunda Halk Fırkası ismiyle var olan  bir partinin Hakkari'de PKK'nın siyasi niteliğinde miting yapması herkesin içini acıtmıştır. Devletin ne kadar güçlü olduğunu bölgede teröristlerin bırakın şehirden kırdan da temizlendiğini bölgeye gidince görüyorsunuz. Tabiki böyle bir Türkiye'de CHP'nin adayı Türk bayrağı ile mitingini yapmıştır, yapacaktır.

İNCE'Yİ TEBRİK ETTİ, KILIÇDAROĞLU'NU ELEŞTİRDİ

Sayın Muharrem İnce siyaset dilinde, bu konuda hassas onu tebrik ediyorum. Ama Kılıçdaroğlu her yapıyı ayrıştıran ve nefret dilinde bir söylem olamaz muhalefetin dili. Tamam mı meselesinde bunu açık bir şekilde gördük kimseyi suçlamak gibi bir niyetimiz asla yok. Ey muhalefet dilini Türkiye düşmanı yapılardan ayrıştır. Bir konuda hassasiyet gösteriyoruz Türkiye karşıtı yapıların kullandığı dili muhalefet kullanmamalı. Bu tür tuzaklar karşısında hassasiyet göstermeli.

 

 

Etiketler: AKP, Mahir Ünal,
Okunma Sayısı: 1451
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı