"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'nin referandum kampanyası başlıyor

25 Şubat 2017, Cumartesi 11:42
AKP'nin referandum kampanyasına, Başbakan Binali Yıldırım ve partililerin katılımıyla, Ankara'dan start veriliyor. AKP'nin Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Tanıtım Toplantısı, bugün Ankara Arena Spor Salonu'nda yapılacak.

Kazım Karabekir, Hipodrom ve Cumhuriyet Caddeleri ile spor salonuna çıkan yollar, tanıtım toplantısı nedeniyle dün gece saatlerinden itibaren trafiğe kapatıldı. Spor salonunun etrafı, AKP bayrakları donatıldı. Partililer, sabahın erken saatlerinden itibaren spor salonuna giriş yapmaya başladı. Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı Arena Spor Salonu'na giremeyen vatandaşlar için dışarıya dev ekran kuruldu.

'KARARIMIZ EVET' PANKARTLARIYLA 'EVET' YAZILI BALONLAR SALONDA

Tanıtım toplantısının yapılacağı salona; 'Türkiye'nin meselesi gençlerin meselesi', 'Yıkılmadık, yılmayacağız aksine biz daha yeni başlıyoruz', 'Kararımız evet', 'İstikrar için veriyorum oyumu alayınız gelse yıkamaz şanlı Çorum'u', 'Mesele vatan olunca teferruat olur siyaset' pankartlarıyla 'Evet' yazılı balonlar asıldığı görüldü. Ellerinde Türk bayrakları bulunan partililer, 'Daima aşk, daima millet' ezgilerine eşlik etti. Öte yandan sosyal paylaşım sitesi Twitter'da, 'DaimaMilletKararımızEvet' etiketiyle hashtag açıldı. Katılımcılar, bu etiketle sosyal medyada paylaşım yapmaya başladı.

BAŞBAKAN YILDIRIM: YERİMİZ DAR AMA GÖNLÜMÜZ 80 MİLYONU ALACAK KADAR GENİŞ

BAŞBAKAN Binali Yıldırım, AKP'nin referandum kampanyasının başlayacağı Ankara Arena Spor Salonu önünde toplanan kalabalığa hitap etti. Yıldırım, "Bugün sel sel oldunuz, Ankara'yı doldurdunuz. Yerimiz dar ama gönlümüz 80 milyonu alacak kadar geniş. Bugün 25 Şubat, bugün Türkiye'nin aydınlık yarınlarına kapı aralayacak, muasır medeniyetler seviyesine ülkemizi ulaştıracak halk oylaması için resmen kampanyamızı başlatıyoruz" dedi. 

Başbakan Binali Yıldırım, eşi Semiha Yıldırım ile birlikte 'Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi Halk Oylaması Tanıtım Toplantısı'nın yapılacağı Ankara Arena Spor Salonu'na geldi. Salona girmeden önce kendisi için hazırlanan otobüsten dışarıdaki kalabalığı selamladı. Anayasa değişikliği referandumu için tanıtım toplantısının yapılacağı 25 Şubat gününün, Türkiye'nin aydınlık yarınlarına kapı aralayacağını dile getiren Başbakan Yıldırım, "Bugün sel sel oldunuz, Ankara'yı doldurdunuz. Yerimiz dar ama gönlümüz 80 milyonu alacak kadar geniş. Bugün 25 Şubat, bugün Türkiye'nin aydınlık yarınlarına kapı aralayacak, muasır medeniyetler seviyesine ülkemizi ulaştıracak halk oylaması için resmen kampanyamızı başlatıyoruz. Ülkemin insanı, 80 milyon akın akın burada ve yükselen bir ses var meydanlardan. Güçlü Türkiye için, sürekli istikrar için kararımız 'Evet'. İşte karar, işte gelecek. Eminim ki kutlu yürüyüşün ilk adımını atan, kurucu liderimiz, Cumhurbaşkanı'mız bu muhteşem tabloyu izliyor. Buradan Cumhurbaşkanı'mıza Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarımızı gönderiyoruz" diye konuştu.

DHA

Okunma Sayısı: 900
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı