"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP'nin seçim otobüsüne taşlı saldırı

23 Mayıs 2015, Cumartesi 20:01
Diyarbakır-Elazığ karayolunda seçim çalışması yürüten AKP'nin seçim otobüsüne kimliği henüz belirlenemeyen kişi veya kişilerce taşlı saldırı gerçekleştirildi.

Olayda aracın camı kırıldı.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AKP seçim otobüsüne yönelik saldırıya ilişkin, "Seçim otobüsümüze taş atılmış, camda bir hasar olduğunu öğrendim. Bu tür saldırıları lanetliyorum" dedi.

"Hiçbir partiye yapılmasını hoş karşılamıyoruz"

Seçim otobüsünde incelemede bulunan İl Başkanı Muhammed Akar da ilk izlenimlerinin taşlı bir saldırı olduğu yönünde olduğunu söyledi.

Saldırıyı kınadıklarını belirten Akar, şöyle dedi:

"Şoför arkadaş önce bir patlama sesi işittiğini söylüyor. Olay yeri inceleme ekipleri bir çalışma yürütüyorlar. Bu saldırılar özellikle Diyarbakır'ın belli başlı bazı bölgelerinde yoğunlaşıyor. AK Parti'nin Diyarbakır'da her yerde, ilçede, mahallede seçim çalışmalarını yürütüyor olması maalesef bu tür saldırıları beraberinde getirmiştir. Çocuk yaştaki insanların kullanılması da son derece yanlıştır. Herkes siyasetini yapsın, kimse kimseye saldırmasın barış iklimi ve demokrasi içerisinde bunlar olsun istiyoruz. Fakat maalesef böyle koordineli bir şekilde bu taşlı saldırılar olmaktadır."

İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri saldırganların yakalanması için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

AA

Okunma Sayısı: 1231
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı