"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP önergeyi reddetmişti, Kurtulmuş izdivaç programlarından dert yandı

21 Şubat 2017, Salı 17:52
Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "Aileyi ortadan kaldıracak yıkım programlarının maalesef televizyonlarda da gösterildiğini biliyoruz."

"Bunlar, Türk örfüne, bizim milletimizin dinine, yaşantısına uymayan hususlar. Ama maalesef hainane bir şekilde, açık söylüyorum, aileyi tahrip edecek şekilde bu programlar, evlilik programları, televizyonlarda gösteriliyor. RTÜK bir sürü cezalar veriyor. O kadar çok para kazanıyorlar ki o cezalara rağmen, yine aynı melaneti işlemeye devam ediyorlar." dedi.

Kurtulmuş, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Korel Otel'de düzenlenen 2. İlçe Müftüleri Kongresi'nin açılışında konuştu.

Dünyanın, haksızlıklarla, adaletsizliklerle, savaşlarla, işgallerle, iç çatışmalarla, sömürüyle, dengesizliklerle bir tarafta olağanüstü yüksek zenginliklerin diğer tarafta olağanüstü derin yoksullukların içerisinde bir türbülanstan geçtiğini belirten Kurtulmuş, bu alt üst oluşların gelecek yıllarda da dünyayı etkileyeceğini ifade etti.

"Cezalara rağmen yine aynı melaneti işlemeye devam ediyorlar"

Aile kavramına da işaret eden Kurtulmuş, televizyonlarda aile hayatını ortadan kaldıran programları eleştirerek konuşmasına şöyle devam etti:

"Aileyi ortadan kaldıracak yıkım programlarının maalesef televizyonlarda da gösterildiğini biliyoruz. Bunlar, Türk örfüne, bizim milletimizin dinine, yaşantısına uymayan hususlar. Ama maalesef hainane bir şekilde, açık söylüyorum, aileyi tahrip edecek şekilde bu programlar, evlilik programları, televizyonlarda gösteriliyor. RTÜK bir sürü cezalar veriyor. O kadar çok para kazanıyorlar ki o cezalara rağmen, yine aynı melaneti işlemeye devam ediyorlar. Bu ve benzeri programlar bir taraftan, diğer taraftan insanı dinden, diyanetten, Allah'a bağlı olmaktan, kendi geleneklerinden ayıracak bir sürü mesele var. Bütün bunların karşısında Türkiye'de aile hayatının ciddi bir tehlike ile karşı karşıya kaldığı açıktır. Bunun için Diyanet İşleri Teşkilatı mensuplarının aileyi yeniden güçlendirecek çalışmalar için mutlaka çok ciddi şekilde hareket etmesi gerekiyor. Gerekiyorsa diğer kurum ve kuruluşlarımızla iş birliği yaparak inşallah ailenin ve kadının güçlendirilmesi için her türlü çalışmalarımızı yapmaya devam edeceğiz."

İlgili haber için tıklayınız

AA

Okunma Sayısı: 2098
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • Okur

    22.2.2017 07:38:23

    İşinize gelin önergeyi kabul et işine gelmeyeni kabul etme ! TRT de evlilik programı başlıyor !!

  • serdar

    22.2.2017 03:00:02

    Söylenenler doğrudur,değeri ise söyleyene bağlıdır.hem reddet hem dert yan.sözlükte ifade edecek kelime yok

  • Özgür ruh

    21.2.2017 22:22:17

    Bir çocuğa baktığınızda istisnai durumlar hariç 10 yıl sonra delikanlı olacağını düşünürsünüz. Ama ahlaklı iken ahlaksız veya ahlaksız iken ahlaklı olabilir. Geriye giden ülke mi var. AKP yol köprü işine fazla taktı. Onların döneminde 1000.000 civarında çift boşandı. Bundan etkilenen çocuklar ve aileleri siz düşünün. Maneviyatsızlıkta da bir istikrar yakaladılar

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı