"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

AKP Sözcüsü: Abdullah Gül AK Parti'nin kurucularından değil

02 Ocak 2018, Salı 23:36
AKP Sözcüsü Mahir Ünal, Abdullah Gül'ün KHK eleştirileriyle ilgili yaptığı değerlendirmede "Abdullah Gül, AK Parti'nin kurucularından değildir." dedi.

CNN Türk ekranlarında Şirin Payzın'ın konuğu olan AK Parti sözcüsü Mahir Ünal, Abdullah Gül'ün KHK eleştirileriyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Ünal'ın "Abdullah Gül, AK Parti'nin kurucularından değildir." sözleri ise dikkat çekti.

"ABDULLAH GÜL KURUCU DEĞİL"

İşte Mahir Ünal'ın konuşmalarından öne çıkanlar:

Abdullah Gül AK Parti'nin kurucularından değildir. Sayın Abdullah Gül, halk tarafından seçilmiş bir Cumhurbaşkanı değildi.

Bunun için 7 yıl tarafsız kalmasını anlayabilirim. Sayın Gül'ün kenarda durup hiçbir risk almadan konuşması kendi tercihidir.

Siz hiçbir açıklama yapmıyorsunuz bu meselede bir açıklama yapıyorsunuz. Kaldı ki yaptığınız açıklama herhangi bir açıklama.

Okunma Sayısı: 3834
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı