"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Akşener: Adaylarımız yolsuzluk ve adam kayırma yapmayacaklar

09 Mart 2019, Cumartesi 16:20
Bağcılar'da İYİ Parti ve CHP'li seçmenlere seslenen Akşener, "Siz ayrıştırıcı dile düşmeyecek, gönül kazanacaksınız. Esnafa gideceksiniz, onların sorunlarını dinleyeceksiniz." dedi.

Muhammet Bayram, İYİ Parti ve CHP'nin Bağcılar'daki ortak adayıdır ama bunun iyi bilinmediğini görüyorum. İki partinin kadınlarına burada çok iş düşüyor. El ele vereceksiniz, ortak çalışacaksınız. Örneğin Ekrem İmamoğlu'na benim kadar çalışan şahıs yok. Tüm teşkilatımız da öyle olmalı. Siz ayrıştırıcı dile düşmeyecek, gönül kazanacaksınız. Esnafa gideceksiniz, onların sorunlarını dinleyeceksiniz." diye konuştu. 

Seçmenlerin kendilerine değer veren ve sorunlarıyla ilgilenen liderlere oy verdiğini belirten Akşener, partililere halkla iletişimin sıkı tutulmasını tavsiye etti. 

Meral Akşener, şöyle devam etti: 

"Bizim ilkelerimiz var ve adaylarımız onlara uygun davranmalı" 

Daha sonra Arnavutköy'e geçen Akşener şunları söyledi:

İYİ Parti ve CHP'nin Arnavutköy'deki ortak adayı Muharrem Yaman'ın siyasi tecrübelerine güvendiğini belirten Akşener, "İster İYİ Parti'den ister CHP'den hangi aday olursa olsun, bazı konularda tavsiyelerde bulunuyorum. Bizim ilkelerimiz var ve adaylarımız onlara uygun davranmalı. Yolsuzluk, israf ve adam kayırma yapmayacaklar. Bunları bizzat engelleyeceğim." şeklinde konuştu. 

AA

Okunma Sayısı: 1447
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı