"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Allah her şeyi görüyor

30 Temmuz 2018, Pazartesi 22:43
Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, seçimlerin ardından da yurt gezilerine devam ediyor.

Karamollaoğlu’na Antalya ziyareti sırasında Saadet Partisi milletvekilleri Prof. Dr. Cihangir İslam ile Abdulkadir Karaduman eşlik etti. Teşkilat mensuplarına hitap eden  Karamollaoğlu seçim döneminde söylediklerinin her zaman net olduğunu hatırlatarak, “Ama her zaman söylediklerimizi çarpıttılar. Bizi başka partilerle aynı kefeye koymaya çalışıyorlar. Ama unuttukları bir şey var. Cenab-ı Hak gözleyendir. Seçim ittifakı yapmamızın temel prensibi seçim barajını aşmaktı. Peki neden diğer partilerle yapmadık? Çünkü onlarla da fikirlerimiz, ilkelerimiz birebir aynı değildi. Onu da açık bir şekilde söyledik. ‘Bizi kendi günahlarınıza ortak etmeyin’ demiştik” dedi.

Kutuplaştırmayın

Karamollaoğlu, “Bu ülkeyi kutuplaştırmadan uzak tutun. AK Parti olarak baktığınızda yüzde 42, geri kalan ise diğerleri. Cumhurbaşkanı olarak bakılınca da yüzde 52, peki ya diğerleri? Kutuplaştırmadan medet ummayalım. Cumhurbaşkanı’nın herkesi kucaklaması icap eder. Herkesin cumhurbaşkanı olması lazım. Ama Sayın Cumhurbaşkanı ona oy vermeyeni hainlikle itham ediyor. Peki nasıl olacak bu böyle? CHP’ye karşı çıkıyorlar ancak onlar da devletle partiyi birleştiriyorlar. Onların yaptığını sen de yapıyorsun, senin ne farkın var?” diye konuştu.

Etiketler: karamollaoğlu
Okunma Sayısı: 5332
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı