"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ankara’da güvenlik zirvesi

27 Eylül 2016, Salı 22:29
Zirveye İçişleri Bakanı, Dışişleri Bakanı, Mit Müsteşarı ve Genelkurmay Başkanı da katıldı.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde güvenlik zirvesi toplantısı yapılacak.Saat 18.30'da başlaması planlanan güvenlik toplantısı 19.55'te başladı. Toplantıya Başbakan Binali Yıldırım, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ve ilgili bürokratlar da katıldı. Toplantı saat 22.25 civarı sona erdi. 

MGK toplantısı öncesi görüşme

Sürpriz zirveden sonra Milli Güvenlik Kurulu (MGK) Erdoğan başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde yarın toplanacak. Darbe kalkışması sonrasında ikinci defa toplanacak olan MGK’da, ‘FETÖ’, PKK ve IŞİD ile mücadele ve Fırat Kalkanı Harekâtı konularını görüşüleceği belirtilmişti.

AA

Okunma Sayısı: 999
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı