"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arınç’a 'Bakara makara'lı gönderme

10 Temmuz 2015, Cuma 10:23
MHP Kayseri Milletvekili Yusuf Halaçcoğlu, CHP ile ilgili sözleri nedeni ile kendisini eleştiren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a tepki gösterdi.

Halaçoğlu, 'Bakara makara', 'Allah’ın bütün vasıflarına sahip liderimiz Recep Tayyip Erdoğan', 'Bizim rahmetimiz gazabımızı aşacaktır inşallah' sözlerini hatırlatarak, "Sizlerin hiç ama hiç konuşmaya hakkınız yok.” dedi. 

Meclis Başkanlığı seçimlerinin ardından partisine yönelik yapılan eleştirilere karşılık, "Biz eğer Sayın Deniz Baykal'ı desteklemiş olsaydık, 'dinsiz, inançsız bir partinin adamını seçtirdiniz' diye bize yükleneceklerdi." açıklamasında bulunan MHP Milletvekili Yusuf Halaçoğlu, kendisini eleştiren Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’a tepki gösterdi.

Arınç’a bazı hatırlatmalara da bulunan Halaçoğlu, şu ifadelere yer verdi: “Sayın Arınç; hani 'hiçbir AKP'li CHP için böyle saçma sapan cümle kurmaz' diyorsun ya, buna ne dersin? Parti kurucunuzun daha 14 Mayıs 2015'te Van'da söylediklerine ne dersiniz? Kaldı ki sizlerin hiç ama hiç konuşmaya hakkınız yok. 'Ona dokunmak ibadettir', 'Allah’ın bütün vasıflarına sahip bir liderimiz var Recep Tayyip Erdoğan', 'Bakara-makara' diyeninize ne dersiniz? Size bir soru; 'Bizim rahmetimiz gazabımızı aşacaktır inşallah' diyen lider kim? Hafızanızı tekrar yoklayın sonra konuşun.”

Okunma Sayısı: 2484
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • HÜSEYİN İLHAN

    10.7.2015 11:49:10

    AKP lilerin sarfettiği öyle sözler varki İMANI TAZELEMELERİ GEREKİR.ŞİRK Mİ,ŞİRK,KİBİRMİ EVET AMA DİNEN ASIL ŞİRK e varan sözler varki bizim ahmaklar bunları görmekten aciz.HAYALİ GÜNEŞ bunların gözünü almış,kalp ve iz'an,insaf ve vicdanlarını kurutmuş.Varsa kizbi sözler ile aldatılan bu ahmakların hala oy verip destek olduklarını görmek müslümanın nasıl yozlaştırıldığı,dünyevileşti,rildiği,ÇÖZÜM derken hem milli hem de dini meseleleri nasıl çözüp tarumar ettikleri ortadadır.HALAÇOĞLU yanlış ifadede bulundu amma AKP lilerin ki ise İMAN GÖTÜRECEK İMAN CİNSİNDEN.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı