"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arınç'ın da sesi kısıldı!

17 Mayıs 2016, Salı 13:50
Bülent Arınç'ın konuşma yapacağı çalıştay, 'provakasyon ihtimali' gerekçesiyle rektör tarafından iptal edildi. Bülent Arınç Twitter'dan yaptığı açıklamada "Bu gerekçeye ihtimal vermemekle birlikte, alınan bu karara uymak durumundayım" dedi.

AKP’nin kurucularından olan, TBMM Başkanlığı ve Başbakan Yardımcılığı yapan, ancak son dönemde partisine yönelik eleştirileriyle gündeme gelen Bülent Arınç’ın, Ankara’da katılacağı toplantı son anda iptal edildi. Arınç’ın bugün konuşma yapacağı Turgut Özal Üniversitesi’ndeki Anayasa Çalıştayı’na son dakikada “iptal” kararı alan rektör, buna “provokatif olaylar çıkma ihtimalini” gerekçe gösterdi.

Bülent Arınç, iptal sonrasında Twitter’dan yaptığı açıklamada, rektörün iptal gerekçesine çok da inanmadığını ima ederek, şöyle dedi;

“Rektörlük, Ankara Emniyet Müdürlüğü yetkililerinin ‘provokatif olaylar çıkabileceği” şeklindeki ikazlarını iptale gerekçe olarak göstermektedir. Bu gerekçeye ihtimal vermemekle birlikte, alınan bu karara uymak durumundayım.”

SADECE BU TOPLANTI DEĞİL, BAŞKA TOPLANTILAR DA İPTAL EDİLMİŞ

Arınç, açıklamasının sonunda, kendisinin konuşma yapacağı sadece Turgut Özal Üniversitesi’ndeki bu çalıştayın değil, başka etkinliklerin de iptal edildiğini açıklayarak, bu konuda yarın Twitter üzerinden bir açıklama yapacağını da vurguladı. Arınç, şöyle dedi;

“Gerek bugün Turgut Özal Üniversitesi’nde, gerekse daha önce başka üniversitelerde “davet kendilerinden gelmesine rağmen”, yaşanan iptaller hakkında ve diğer konularda yarın Twitter üzerinden açıklama yapacağımı da kamuoyuna saygıyla bildiririm.”

TWİT ATANLARI “ELİNİN KÖRÜ” DİYE ELEŞTİRMİŞTİ; TEK AÇIKLAMA MECRASI TWİTTER KALDI

Bülent Arınç, Başbakan Yardımcısı ve hükümet sözcüsü olduğu dönemde Twitter aleyhine yaptığı çıkışlarla dikkat çekmiş, açıklamaları için Twitter’ı kullanan başta AKP’liler olmak üzere, siyasetçileri de “insanlar çıt çıt çıt, şu kadar tweet attım, şu kadar retweet aldı, elinin körü oldu” sözleriyle eleştirmişti.

Etiketler: bülent arınç
Okunma Sayısı: 3411
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • CESUR ADAM

    17.5.2016 17:17:53

    Gömlek değişsede içindeki aynı olunca bu tarz uygulamalar yadırganmamalıdır.Bunları yapanın karakteristik özelliğidir bu haller.İyi olsunklaar efendiiim,şakşakçılar,yalakalar varken ACI SÖYLEYEN DOSTLARA ACI BİBER SÜRÜLMEZ de ne yapılır.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı