"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Arınç, önceki hükümetlerin tüm icraatlerini çöpe attı!

31 Ocak 2015, Cumartesi 18:02
AKP Manisa 5. Olağan Kongresi'nde konuşan Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, bugün Manisa'nın Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu çok güzel karşıladığını, Muradiye'de Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan mevcut salonun üç katı büyüklüğündeki yeni spor salonu tamamlandığında daha büyük coşkuyla mitingler düzenleyeceklerini söyledi.

Kendisinin siyasete Milli Nizam Partisi'nde gençlik kollarıyla adım attığını, henüz 24 yaşında il başkanı olduğunu, o dönemden bu yana "düşe kalka ama dosdoğru bir şekilde" bugünlere geldiğini dile getiren Arınç, kendisinin 4 kez partisi kapatılmış bir siyasetçi olduğunu, her kapatmadan sonra siyasi yasaklı olması istenen isimlerin başında yer aldığını anlattı.

"AK Parti'yi de kapatmak istediler ama hamdolsun ki muvaffak olamadılar" diyen Arınç, şöyle konuştu:

"Şimdi artık demokrasi, özgürlükler var. İfade özgürlüklerinin en güçlüsü var ve artık parti kapatmalardan bahsetmiyoruz. Geldiğimiz her noktadaki güzellikler hamdolsun ki bize, partimize, hükumetimize ve milletimize aittir. İki seçmenden birinin oyunu AK Parti'ye veriyorsa bu millet, bu desteğiyle, sevgisiyle bugünlere gelebilmişsek, Türkiye'de iyi doğru güzel, hayır adına ne yapılmışsa biz yaptık hamdolsun. Yollarımızdan hastanelerimize barajlarımızdan göletlerimize enerjiden eğitime, üniversitelere yüksekokullara Manisa'da gözümüzü açtığımız her yerde biz varız, AK Parti var, hükumetimiz var." 

AA

Okunma Sayısı: 1135
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
  • AHMET

    1.2.2015 20:50:03

    Bu gidişle yakında şöyle diyenler de çıkarsa şaşırmayın: "Rızkınızı biz veriyoruz. Bütün hayırlar bizden bütün şerler paralel(!)den. Dünya ve ahiret saadeti sadece akpye biat etmekle olur"...

  • HÜSEYİN İLHAN

    1.2.2015 01:24:06

    NASIL OLSA MV.MAAŞINA YAPACAĞINIZ ZAMMI 2-3 GÜN KONUŞURUZ SONRA UNUTURUZ DEĞİLMİ AĞLAYAN ABİMİZ.

  • HÜSEYİN İLHAN

    1.2.2015 01:23:14

    Eveet her yerde varsınız,elektrikte hırsızın çaldığını tüm TÜRKİYE insanına ödetmekte,faiz kurumu olan bankaların girmediği kaç hane bıraktınız,matrah arttırımı diyerek esnaf,sanayici,çiftçiden almadık para kadımı,satmadığınız yol,köprü,fabrika kaldımı,siyasetin çirkinini camilere kadar sokanlşarsınız.Millete FİLİSTİN diye diye ajitasyon yaparak YAHUDİ CESARET ÖDLÜNÜ HAKETTİNİZ,MAVİ MARMARA şehitlerini istismar ede ede UCM ne İSRAİL in ceza alması için evrakları göndermediniz.MÜSLÜMANIN ARASINA NİFAK SOKMADA M.NİZAM dan bu yana yapmadığınız ne kaldı.KÖMÜR diyerek TAŞ alarak milletin ve devletin haklarını hırsıza peşkeş çektiniz.TARİHİ ŞEHİRLERİ absurt ve mimariden mahrum GÖKDELEN ve SSCB tipi binalarla mahvettiniz.HASILI 129 MİLYAR DOLARDAN DIŞ BORCU DEVİR ALIP 600 MİLYAR DOLARA ÇIKARTTINIZ AZ KALDI TRİLYON DOLARA BORCE ,SOYMAYA VE SOYDURTMYA DEVAAM.

(*)

Namaz Vakitleri

  • İmsak

  • Güneş

  • Öğle

  • İkindi

  • Akşam

  • Yatsı