"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Asker siyaset yapamaz

03 Haziran 2018, Pazar 17:50
Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Adıyaman’da partisince Sakarya Caddesi’nde düzenlenen mitinge katıldı.

İnce; Malatya’daki iftar programında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini eleştirdiği konuşmasını alkışlayan 2’nci Ordu Komutanı Korgeneral İsmail Metin Temel’e yönelik tepkisini sürdürdü. Dev ekranda görüntü izleten İnce, “Benim hemşehrim Erdoğan, bir iftara gidiyor iftara. İftarda bir Ordu Komutanı var. Şimdi o görüntüyü bir gösterelim önce. Bakın görüyor musunuz? Diyor ki ‘Sen generalin iftara katılmasından niye rahatsız oluyorsun?’ Onun lâflarıyla söyleyeyim. Erdoğan dürüst ol, dürüst. İftara katılmasından rahatsız değilim. Sen beni eleştiriyorsun. Ordu Komutanı da alkışlıyor” dedi. 

Üniformanı çıkar meydana gel

İnce şöyle devam etti: “Şimdi bakın beni eleştiriyor, Ordu Komutanı da alkışlıyor. Disiplin Kanunu’nun 20’nci maddesinde der ki ‘Siyasete karışırsanız, ihraç edilirsiniz. Bakın orduyu, ordu mensuplarını uyarıyorum. Balkanları nasıl kaybettiğimizi bilin. Ordu ne zaman siyasete girdi, Balkanları kaybetti. AK Parti İl Başkanı değilsin, orada beni eleştirirken alkışlayamazsın. Siz siyaset yapamazsınız. Eğer çok meraklıysanız, üniformanızı çıkartıp meydanlara gelirsiniz. O generale sesleniyorum; sen Erdoğan’ın generali değilsin, milletin generalisin.”

Etiketler: muharrem ince, seçim
Okunma Sayısı: 2052
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı