"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Ayakta dinlenen Erdoğan mesajına Kuzey Kore benzetmesi

27 Mayıs 2016, Cuma 22:15
​AKP'nin 2. Olağanüstü Kongresi'nde Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın mesajının ayakta dinlenmesi, TBMM'deki Hükümet Programı görüşmelerinde gündeme geldi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, elinde tuttuğu iki fotoğrafla, Kuzey Kore'de tek parti kongresindeki görüntülerle, AKP kongresindeki görüntüler için, "Benzerliği milletimize havale ediyorum" ifadelerini kullandı.

Hükümet programının TBMM'deki görüşmelerinde ''Kuzey Kore görüntüleri '' tartışıldı. Muhalefet sözcüleri konuşurken AKP sıralarının boş olması dikkat çekti.

'Binali Yıldırım Saray'dan 3 zarf aldı'

CHP'li Bülent Tezcan, Başbakan Binali Yıldırım'ın göreve gelirken Saray'dan 3 zarf aldığını belirterek, “Birinci zarf, Başbakan ataması zarfı. İkinci zarf Bakanlar Kurulu listesi. Üçüncü zarfta da hükümet programı” dedi.

Kongrede AKP'lilerin Erdoğan'ın mesajını ayakta izlediği fotoğraf ile Kuzey Kore'de tek parti kongresinin fotoğraflarını gösteren Tezcan, “Benzerliği milletimize havale ediyorum” dedi.

'Binali Yıldırım, Gürtuna döneminde yolsuzluk iddialarından görevden alındı'

Tezcan, Başbakan Yıldırım'ın İDO genel müdürü iken dönemin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ali Müfit Gürtuna tarafından ‘yolsuzluk' iddiaları nedeniyle görevden alındığını da öne sürdü ve Yıldırım'ın Haziran-Temmuz 2015 tarihlerinde Yunan adalarına turist olarak gidip gezdiği fotoğrafları da göstererek, bu adaların AKP döneminde Yunanistan'a bırakıldığını söyledi.

Etiketler: chp, akp
Okunma Sayısı: 1370
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı