"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Aykut Erdoğdu: AKP, Yahudi lobisine 65 milyon dolar ödedi

17 Şubat 2015, Salı 13:59
CHP Milletvekili Aykut Erdoğdu, Twitter’deki takipçilerine AKP’nin Yahudi lobisine ödediğini iddia ettiği 65 milyon doların belgelerini paylaştı.

Erdoğdu, AK Parti’nin İsrail karşıtı politikası ile ikiyüzlü davrandığını iddia ederek, “AKP’nin, İsrail dostu olduğunu anlatmak için ABD’li lobi şirketlerine 65,4 milyon dolar harcadığını belgeleri ile tespit ettik” dedi. 

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, “Biraz sonra AKP'nin yahudi lobisine ödediği 65 milyon doların belgelerini buradan paylaşacağım” diyerek bugün Twitter hesabından söz konusu belgeleri yayımladı. CHP Yolsuzlukları Araştırma Birimi Başkanı Aykut Erdoğdu, düzenlediği basın toplantısında iktidar partisinin, one minute olayından sonra, İsrail dostu olduklarını anlatmak için ABD’deki Dinovo Strategies, Fleishman-Hillard ve Neusner Communications şirketleri gibi 19 lobi kuruluşuna 65,4 milyon dolar aktardığını belgeleriyle açıklamıştı. 

Okunma Sayısı: 32034
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı