"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bağımsız vekil adayından ilginç protesto

24 Mayıs 2015, Pazar 22:17
İstanbul 1. Bölge’den bağımsız milletvekili adayı olan İlbay Çep, kamudaki makam aracı saltanatını protesto için yalın ayak Meclis’e yürüdü.

Milli Eğitim Bakanlığı önünde ayakkabı ve çoraplarını çıkararak yürüyüşüne başlayan milletvekili adayı İlbay Çep’e sevenleri de destek verdi.

Beyaz gömleği ve kot pantolonuyla kalabalığın içinde sessizce 10 dakika yürüyen Çep, TBMM önüne kadar çıplak ayakla geldi. Burada basın açıklaması yapan Çep, “Milletten toplanan vergilerle alınan makam araçlarında çaylarını meşrubatlarını yudumlayan para babalarının aksine, yaya bir milletvekiliyim. Yürütmeyen, yürüyen bir milletvekili. Bir partinin boyunduruğu altında olmayan, sadece halkın istekleri için çalışan, halk gibi yalın ayak bir milletvekili.” dedi.

TBMM’nin durumunun içler acısı bir halde olduğunu, bakanlıkların rant kapısı haline geldiğini kaydeden İlbay Çep, millet tarafından seçilmiş olmalarına rağmen kendi ceplerini dolduran makam sahiplerinin TBMM’yi işgal ettiğini vurguladı.

Haber Merkezi

Okunma Sayısı: 1586
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı