"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli: 3 milyarın bedeli Türkiye'nin toplama kampı haline getirilmesidir

01 Aralık 2015, Salı 13:27
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, AKP hükümetinin her sıkıştığında AB limanına yanaşma özelliğinin tekrar nüksettiğini söyledi.

Bahçeli, 2011 yılından beri yapılamayan AB zirvesinin toplanmasının, göstermelik Türkiye-AB yakınlaşmasının tek amacının, AB ülkelerini tehdit eden mülteci krizinin çözümü için Türkiye’nin kullanılma niyeti olduğunu belirtti.

“AB’nin Türkiye’ye 3 milyar Avro vaadinin, vizesiz seyahat imkanı sunma adımının bir bedeli vardır ve bu bedel de Türkiye’nin göçmen merkezi olması, Avrupa’nın toplama kampı haline getirilmesidir." diyen Bahçeli, "Davutoğlu’nun bunlara evet demesi, AB’nin kaçak göçmen mevcudu veya girişinden arınmak amacıyla verdiği rüşvete tamah etmesi milli onurla 180 derece terstir. Davutoğlu alacağı üç kuruşa Türkiye’nin topraklarını peşkeş çekmiş ve kültürel bütünlüğünü dinamitlemeyi kafasına koymuştur. Türk milleti bu olanlara müstahak değildir.” diye konuştu. 

Okunma Sayısı: 1568
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı