"Ümitvar olunuz, şu istikbal inkılâbı içinde en yüksek gür sada İslâm'ın sadası olacaktır."

Piyasalar

Bahçeli bir ay aranın ardından MHP Genel Merkezi'nde

08 Şubat 2016, Pazartesi 16:09
Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde kalp ameliyatı olan Bahçeli, yaklaşık bir aylık sürecin ardından MHP Genel Merkezi'ne geldi.

MHP Genel Başkanı Bahçeli, Kocaeli'nin Gebze İlçesi'ndeki özel bir hastanede 15 Ocak'ta açık kalp ameliyatı geçirmiş, taburcu olduktan sonra 20 Ocak'ta Ankara'ya gelmiş ve istirahate çekilmişti.

Bahçeli, bugün saat 14.00 civarında, MHP Genel Merkezi'ne geldi.

Binaya giriş yolu karanfillerle süslenen Bahçeli, parti genel merkezi önünde yöneticiler, milletvekilleri, il ve ilçe teşkilatları ile Ülkü Ocakları üyeleri ve partililerce karşılandı.

Partililer, makamına geçen Bahçeli'ye geçmiş olsun dileklerini odasına giderek iletti.

AA

Etiketler: mhp, devlet bahçeli
Okunma Sayısı: 702
YASAL UYARI: Sitemizde yayınlanan haber ve yazıların tüm hakları Yeni Asya Gazetesi'ne aittir. Hiçbir haber veya yazının tamamı, kaynak gösterilse dahi özel izin alınmadan kullanılamaz. Ancak alıntılanan haber veya yazının bir bölümü, alıntılanan haber veya yazıya aktif link verilerek kullanılabilir.

Yorumlar

(*)

(*)

(*)

Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. İstendiğinde yasal kurumlara verilebilmesi için IP adresiniz kaydedilmektedir.
    (*)

    Namaz Vakitleri

    • İmsak

    • Güneş

    • Öğle

    • İkindi

    • Akşam

    • Yatsı